SIROVINE I OPREMA ZA PROIZVODNJU PIVA

F-300 MZ

Dodatne Slike

F-300 MZ
51.000,00 din.

Dostupnost: Na lageru

Filter za vodu basis sa magnetajzerom
Opis

Detalji

Maksimalna količina filtriranja: 80-120 l vode za piće za 24 sata, pri optimalnim uslovima, sa jačom membranom i do 250 l
Minimalni pritisak vode: 2,45 bara, maksimalno 6 bara
Zapremina rezervoara pod pritiskom: oko 8 l neto
Radna temperatura dovodne vode: 10-30°C
Maksimalna količina rastvorljivih materija u vodi: 2.000 mg/l
Nivelacija rastvorljivih materija u vodi: 85-100 %

Osnovni princip rada aparata zasniva se isključivo na procesu mehaničkog prečišćavanja vode. Proces prečišćavanja vode pomoću reverznoosmotske membrane transformiše vodu iz vodovodne instalacije ili iz bunara u visokokvalitetnu vodu za piće i kuvanje. Voda se prečišćava pomoću pre-filtera (sedimentnih i sa aktivnim ugljem), reverznoosmotske membrane i post-završnog filtera. Tokom procesa prečišćavanja vode otklanjaju se mehaničke nečistoće, hlor, hlorna jedinjenja, pesticidi i druga štetna jedinjenja, kao i 99,9% virusa i bakterija iz vode. U kućištu aparata smešteni su svi filteri, booster pumpa, kompresor za hlađenje i rezervoar. Prečišćena voda se skuplja u rezervoaru zapremine 3 litra, od čega su 2 litra hladne vode i 1 litar vode je sobne temperature. Voda se istače na dve zasebne slavine ugrađene na aparatu.

Uz svaki aparat isporučuje se magnetajzer MZ-RO uređaj koji klastere vode koja prolazi kroz njegovo jako magnetno polje uređuje na manje skupine. Tako obrađenu vodu lakše prihvataju ćelije u ljudskom organizmu. Kao opcija, na zahtev kupca i tamo gde je neophodno, može se ugraditi UV lampa za dodatnu sterilizaciju vode (+ 120 evra) i/ili pumpa (+ 100 evra) koja se preporučuje svuda gde je pritisak instalacije ispod 2,5 bara i tamo gde su ugrađeni hidrofori.


Prečišćavanje vode u 6 faza:
I faza: Sedimentni filter sa porama 20 mikrona visokog kapaciteta koji uklanja blato, pesak, sitne čestice i rđu. Štiti i produžava životni vek membrane i uređaja.
II faza: Filter aktivnog uglja sa porama 10 mikrona uklanja hlor i sve materije u vodi koje utiču na loš ukus, miris i boju. Takođe može ukloniti isparljive orgnaske zagađivače kao što su benzen i tri-hlor etilen.
III faza: Sedimentni filter sa porama 5 mikrona visokog kapaciteta koji uklanja čestice veće od 5 mikrona. Štiti i produžava životni vek membrane i uređaja.
IV faza: Membrana reverzne osmoze FILMTEC 0.0005 mikrona – je srce RO sistema. Uklanja do 99% od ukupnih rastvorenih materija (TDS) i zagađivača kao što su: arsen, olovo, fluor, hrom, radijum, bakterije, virusi i još mnogo toga.
V faza: Poslednji ugljeni filter koji poboljšava ukus vode za piće.
VI faza: Mineralizirajući filter koji obogaćuje vodu mineralima i reguliše pH vrednost.
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Šifra artikla 019.060.3
Težina 10.0000

Oznake proizvoda

Koristite razmake da odvojite oznake. Koristite jedan navod (') za fraze.