SIROVINE I OPREMA ZA PROIZVODNJU PIVA

Posuda za kuvanje piva 27 l

Dodatne Slike

Posuda za kuvanje piva 27 l
25.500,00 din.

Dostupnost: Na lageru

Automatska električna posuda za kuvanje 27 l
Opis

Detalji

Pouzdana i pristupačna posuda za kuvanje piva. Higijenska i laka za upotrebu. Kotao od nerđajućeg čelika zapremine 27 litara.

Nakon postizanja zadane temperature automatski održava temperaturu zadato vreme. LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem. Jasno, kontinuirano podešavanje temperature do 100 ° C i programiranje do 120 minuta za održavanje temperature ili kontinuirani rad. Zvučni signal nakon završetka programa.

Kod kuvanja piva, odnos slada i vode mora biti 1:4 i više da se ne bi aktivirala zaštita od pregrevanja. Često mešajte da bi se temperatura izjednačila po celoj zapremini. Koristiti vreću za slad! Po završenom procesu ukomljavanja, vreću izvaditi i postaviti na rešetku iznad posude (rešetka iz rerne) i isprati prethodno zagrejanom vodom.

Proveriti na kojoj temperaturi ključa voda koju koristite za kuvanje i na tu temperaturu podesite termostat kako bi se aktivirao tajmer zadatog vremena kuvanja. Ova temperatura varira od 94°c do 100°c u zavisnosti od tvrdoće vode.


Jak grejač 2000 vati
Zaštita od pregrevanja i "rada na suvo".
Pouzdan, kontinuirano podesiv termostat do 100°C. Displej prikazuje trenutnu i zadatu temperaturu.
120-minutni sinhro tajmer sa dva moda rada: kontinualno i automatski.
Dovoljan za pravljenje 22 litara piva.
Napomena: Posuda se isporučuje sa čepom koji zatvara slavinu sa unutrašnje strane (ispusni ventil) tako da posuda ima univerzalnu uporabu kao lonac za: pasterizaciju, kuvanje čaja ili vina, pripremu hrane... Isporučuje se sa rešetkom za pasterizaciju
Unutrašnje dimenzije: (V x Ø): 29 x 35 cm
Spoljne dimenzije: (V x Š x Ø): 46 x 48 x 45 cm

IDEJE ZA UNAPREĐENJE POSUDE

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Šifra artikla 057.095.1

Oznake proizvoda

Koristite razmake da odvojite oznake. Koristite jedan navod (') za fraze.