SIROVINE I OPREMA ZA PROIZVODNJU PIVA

Posuda za kuvanje piva 27 l

Dodatne Slike

Posuda za kuvanje piva 27 l
27.000,00 din.

Dostupnost: Na lageru

Automatska električna posuda za kuvanje 27 l
Opis

Detalji

Pouzdana i pristupačna posuda za kuvanje piva. Higijenska i laka za upotrebu. Kotao od nerđajućeg čelika zapremine 27 litara. Novi tip slavine od nerđajućeg čelika.

Nakon postizanja zadane temperature automatski održava temperaturu zadato vreme. LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem. Jasno, kontinuirano podešavanje temperature do 100 ° C i programiranje do 120 minuta za održavanje temperature ili kontinuirani rad. Zvučni signal nakon završetka programa.

Kod kuvanja piva, odnos slada i vode mora biti 1:4 i više da se ne bi aktivirala zaštita od pregrevanja. Često mešajte da bi se temperatura izjednačila po celoj zapremini. Koristiti vreću za slad! Po završenom procesu ukomljavanja, vreću izvaditi i postaviti na rešetku iznad posude (rešetka iz rerne) i isprati prethodno zagrejanom vodom.

Proveriti na kojoj temperaturi ključa voda koju koristite za kuvanje i na tu temperaturu podesite termostat kako bi se aktivirao tajmer zadatog vremena kuvanja. Ova temperatura varira od 94°c do 100°c u zavisnosti od tvrdoće vode.


Jak grejač 2000 vati
Zaštita od pregrevanja i "rada na suvo".
Pouzdan, kontinuirano podesiv termostat do 100°C. Displej prikazuje trenutnu i zadatu temperaturu.
120-minutni sinhro tajmer sa dva moda rada: kontinualno i automatski.
Dovoljan za pravljenje 22 litara piva.
Napomena: Posuda se isporučuje sa čepom koji zatvara slavinu sa unutrašnje strane (ispusni ventil) tako da posuda ima univerzalnu uporabu kao lonac za: pasterizaciju, kuvanje čaja ili vina, pripremu hrane... Isporučuje se sa rešetkom za pasterizaciju
Unutrašnje dimenzije: (V x Ø): 29 x 35 cm
Spoljne dimenzije: (V x Š x Ø): 46 x 48 x 45 cm

IDEJE ZA UNAPREĐENJE POSUDE

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Šifra artikla 057.095.1
Težina 10.0000

Oznake proizvoda

Koristite razmake da odvojite oznake. Koristite jedan navod (') za fraze.