SIROVINE I OPREMA ZA PROIZVODNJU PIVA

WEYERMANN® BAVARIAN PILSNER

Dodatne Slike

WEYERMANN® BAVARIAN PILSNER
3.900,00 din.

Dostupnost: Na lageru

Ekstrakt ječmenog slada WEYERMANN® BAVARIAN PILSNER 4 kg
Opis

Detalji

Weyermann® Bavarian Pilsner je neohmeljeni ekstrakt slada sa cca. 75% ekstrakta, zlatno-braon boje i fine, slatke arome slada.

Weyermann® sladni ekstrakt Bavarian Pilsner je napravljen od visokokvalitetnog Weyermann® Pilsner slada i Weyermann® CARAPILS®. Za proizvodnju se vrši tradicionalno ukomljavanje i kuvanje sladovine prema vrsti piva. Ovako proizvedena autentična pivska sladovina bistri se pre isparavanja pomoću centrifuge visokih performansi. Nakon isparavanja vrši se aseptično vruće punjenje u posude od 4 kg.

Željena gustina sladovine može se postići razređivanjem vodom za kuvanje. Weyermann® smernice za razređivanje nalaze se u tabeli ispod. Weyermann® sladni ekstrakti mogu se kombinovati sa svim proizvodima od hmelja. Trajanje vrenja sladovine zavisi od vremena izomerizacije upotrebljenih proizvoda od hmelja i željene gorčine.

Prilagođen odgovarajućoj sladovini, ekstrakt slada Weyermann® Bavarian Pilsner odgovara tradicionalnom nemačkom Pilsneru po ukusu i vizualnom izgledu. Odabirom hmelja, kvasca i fermentacijom koja je prilagođena vrsti piva, mogu se dobiti različite vrste piva, kao što su:

  • Pale Lagers: American (Light) Lager, International Pale Lager, Munich Helles, Festbier, German Leichtbier, Kellerbier (Pale Kellerbier), India Pale Lager
  • Pilsener: German Pilsener, American Pilsener, Czech Pilsener
  • Strong Lager: Imperial Pilsener
  • Bock: Helles Bock, Helles Doppelbock
  • Pale Ale: Summer Ale
  • IPA: American IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, NEIPA, Double IPA
  • Strong Ale: Belgian Golden Strong Ale
Ekstrakt Slada se može koristiti i dodavati za korekciju jačine pri primarnoj fermentaciji ili za sekundarnu fermentaciju u bocama. Takođe je pogodan za korekciju gustine sladovine na kraju kuvanja sladovine.

Svi Weyermann® ekstrakti slada mogu se kombinovati jedan sa drugim.

Boja u 13% sladovine:
10,0 - 20,0 EBC
4,2 - 8,0 Lovibond


SPECIFIKACIJA PROIZVOĐAČA

Dilution Guidelines – English/Metric (PDF)

Liquid Malt Extracts from Weyermann

Mešanje ekstrakta slada sa vodom
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Šifra artikla 052.022.1
Težina 4.2000

Oznake proizvoda

Koristite razmake da odvojite oznake. Koristite jedan navod (') za fraze.